Hétpróbás tábor Agárdon PDF Nyomtatás E-mail

Hétpróbás hagyományos magyar harcművészeti tábor (baranta) az Agárdi Közösségi Házban 2012. július 30-tól augusztus 3-ig. Táborvezető: Joháczi József.

részletek
 
Szentiván napi program Dinnyésen PDF Nyomtatás E-mail

A Dinnyési Hagyományőrző Turisztikai Központ szeretettel vár mindenkit a Szent Korona Szabadegyetemmel közös programjára 2012. június 23-ra, Dinnyésre!

 

Bővebben...
 
Madárvárta - természetismereti tábor PDF Nyomtatás E-mail

A madármegfigyelés, a kézbe fogható madarak, a természet közeli életmód, a közösségi élmények és az esti tábortűz nemcsak életre szóló emléket jelentenek, de sok gyereket a természetvédelmi, biológus, ökológus vagy agrárpályára irányítanak.

 

bővebben
 
Újraélesztés a gyakorlatban - elsősegélynyújtó tanfolyam a Nemzedékek Házában PDF Nyomtatás E-mail

Szűcsné Szigeti Hedvig a Magyar Vöröskereszt Fejér megyei Szervezetének igazgatója tart előadást és gyakorlati bemutatót a Nemzedékek Házában 2012. június 10-én vasárnap, délelőtt 10 órától.

bővebben
 
Képességfejlesztés gyerekeknek - előadás a Nemzedékek Házában PDF Nyomtatás E-mail

A Gárdonyi Géza Könyvtár és Kulturális Központ szeretettel meghívja és várja az érdeklődőket a Nemzedékek Házába, következő előadására, 2012. május 30-a, szerdára. A 18 órakor kezdődő előadás címe: Képességfejlesztés gyerekeknek, az előadó Kapócs Anikó kineziológus.

bővebb információ:
 
« ElsőElőző51525354555657585960KövetkezőUtolsó »

56. oldal / 60


A honlap a TÁMOP - 3.2.4/08/01 "Tudásdepó-Expressz" A könyvtári hálózat nem formális és informális szerepének erősítése az élethosszig tartó tanulás érdekében című pályázat támogatásával készült.

támoplogo