Anna napi gyümölcsünnep a Dinnyési Hagyományőrző Központban PDF Nyomtatás E-mail

Szeretettel várjuk a vendégeket Dinnyésre, hagyományos Anna napi gyümölcsünnepünkre. Július 21-én szombaton délelőtt gyümölcsvásár és lekvárpiac lesz. Lekvárt főznek az Iglice népdalkör asszonyai, ebből kóstolni is lehet majd.

 

Anna napi gyümölcsünnep
 
A könyvtár nyári nyitvatartási rendje

Tájékoztatjuk a kedves olvasókat, hogy Gárdony Város Könyvtára a nyári időszakban az alábbi nyitvatartással áll rendelkezésre:

 

nyitvatartási rend
 
Építs, játssz, mosolyogj! LEGO kiállítás a Nemzedékek Házában PDF Nyomtatás E-mail

Szeretettel hívunk mindenkit ingyenes programunkra a Nemzedékek Házába: LEGO kiállítás lesz 2012. július 11-től- július 27-ig minden nap 10-től 18-ig.

 

LEGO KIÁLLÍTÁS ÉS JÁTSZÓHÁZ
 
A Péntek Esti Hangtárlat következő koncertje július 20-án: Orbán-Dobai Jazz duo PDF Nyomtatás E-mail

A Péntek Esti Hangtárlat sorozat következő estje július 20-án, este 7 órakor lesz. Könnyű nyáresti jazz koncert swinges és igényes popzenei darabokkal, saját felfogásban, Orbán Judit (ének) és Dobai István (gitár) előadásában.

bővebben
 
A Paradicsomok meghódítása - kiállítás a Magtárban PDF Nyomtatás E-mail

Szeretettel hívunk mindenkit a Velencei-tavi Galériába 2012. június 22-én 17 órakor Győrfi András festő-, grafikusművész A Paradicsomok meghódítása című kiállításának megnyitójára. A kiállítást megnyitja Bertalan Tivadar képzőművész–látványtervező–író („Bertalan Tivadar egyike a világ legjobb art directorainak” – állította róla a Francia Filmakadémia volt elnöke, Jean Delannoy), közreműködik Kelemen István színművész és Dobai István, Kiss G. László jazz előadóművészek, akik a jazz swing korszakából játszanak ízelítőt.

 

bővebb információk
 
« ElsőElőző51525354555657585960KövetkezőUtolsó »

56. oldal / 62


A honlap a TÁMOP - 3.2.4/08/01 "Tudásdepó-Expressz" A könyvtári hálózat nem formális és informális szerepének erősítése az élethosszig tartó tanulás érdekében című pályázat támogatásával készült.

támoplogo