Péntek Esti Hangtárlat - vendégünk a Fráter kórus PDF Nyomtatás E-mail

Gárdony város hagyományos nyári hangversenysorozata a Péntek Esti Hangtárlat, melyet kéthetente tartunk a Magtárban. Az idei nyitókoncert június 22-én lesz, a miskolci Fráter kórust hallgathatjuk. Szeretettel hívunk mindenkit a 30 fős vegyeskar előadására. A repertoár elsősorban gospel-számokból áll, remek hangulatú estnek nézünk elébe!

bővebben
 
Hétpróbás tábor Agárdon PDF Nyomtatás E-mail

Hétpróbás hagyományos magyar harcművészeti tábor (baranta) az Agárdi Közösségi Házban 2012. július 30-tól augusztus 3-ig. Táborvezető: Joháczi József.

részletek
 
Szentiván napi program Dinnyésen PDF Nyomtatás E-mail

A Dinnyési Hagyományőrző Turisztikai Központ szeretettel vár mindenkit a Szent Korona Szabadegyetemmel közös programjára 2012. június 23-ra, Dinnyésre!

 

Bővebben...
 
Madárvárta - természetismereti tábor PDF Nyomtatás E-mail

A madármegfigyelés, a kézbe fogható madarak, a természet közeli életmód, a közösségi élmények és az esti tábortűz nemcsak életre szóló emléket jelentenek, de sok gyereket a természetvédelmi, biológus, ökológus vagy agrárpályára irányítanak.

 

bővebben
 
Újraélesztés a gyakorlatban - elsősegélynyújtó tanfolyam a Nemzedékek Házában PDF Nyomtatás E-mail

Szűcsné Szigeti Hedvig a Magyar Vöröskereszt Fejér megyei Szervezetének igazgatója tart előadást és gyakorlati bemutatót a Nemzedékek Házában 2012. június 10-én vasárnap, délelőtt 10 órától.

bővebben
 
« ElsőElőző51525354555657585960KövetkezőUtolsó »

57. oldal / 62


A honlap a TÁMOP - 3.2.4/08/01 "Tudásdepó-Expressz" A könyvtári hálózat nem formális és informális szerepének erősítése az élethosszig tartó tanulás érdekében című pályázat támogatásával készült.

támoplogo