Tavaszi rockfesztivál a Dinnyési Hagyományőrző Központban PDF Nyomtatás E-mail

A Dinnyési Hagyományőrző Központ tavaszi rockfesztivált rendez velencei-tavi, pécsi, székesfehérvári zenekarok fellépésével március 10-én, 19 órai kezdettel. Fellép a Kipu, Siberia, A.K.M., Sounds of Zion.

részletek
 
A Bonsai Klub és a Gyógyító Baráti Kör foglalkozásai PDF Nyomtatás E-mail

Az Agárdi Gyógyító Kert Baráti Kör február 29-én az Agárdi Közösségi Házban tartja foglalkozását 17-órakor. Előadást hallhatnak és  gyakorlati bemutatót láthatnak az érdeklődők Sóspataki Ferenctől a Dr. Voll-féle egészégügyi állapotfelméres elmélete és gyakorlata-címmel. Ezen az alkalommal vetőmagcsere is.

A Dr. Voll-féle módszer nemcsak a hagyományos kínai akupunkturán alapul, hanema modern orvosi ismereteken és a XXI. század  tecnikai eredményein. Az emberi szervezetet egészében vizsgálja, lehetővé teszi energetikájának funkcionálisállapotának felmérését, a betegségek okainak tisztázását és így azokgyógyítását, egyéni terápia alapján. A felmérést önként jelentkezőn bemutatjuk. Minden érdeklődőt szeretettel várunk! 

 
Robin, a Hód meg a kutya fája a Nemzedékek Házában PDF Nyomtatás E-mail

A Masters of Puppets Theatre (EU/UK) 2012. február 27-én 14 órakor bemutatja a Nemzedékek Házában a Robin, a Hód meg a kutya fája című élő szereplős természetvédelmi mesejátékát, Kemény Henrik bábjaival kiegészítve.

Robin, a Hód szerepében Bobdob (UK), a bábok főbb szerepeiben az eMRton díjas Katona Zászló bábművész látható. A mese üzenete a természet, az erdő, és az élővilág védelme, egyedi humorral elmesélve. (Bobdob a fák utazó nagykövete).

 
Elűztük a telet Dinnyésen! PDF Nyomtatás E-mail

Szombaton a Dinnyési Templomkert és Hagyományőrző Központban elűztük a telet: a Tabi Orsi vezette MagSzínház Vásári Társulat farsangi alakoskodást és falufeljárást tartott, remek délutáni szórakozást nyújtva az érdeklődőknek. A vendégek kaptak a farsangi fánkból is, majd este a gyerekfarsang résztvevőivel elégettük a farsangi babát! Elűztük a telet, jöhet a tavasz! A Fejér Megyei Hírlap tudósítása az eseményről: itt! Fotók:

képek
 
Farsangi alakoskodás és estéli mulatság Dinnyésen PDF Nyomtatás E-mail

2012. február 11-én hatodnapon Falufeljáró menet indul a Dinnyési Hagyományőrző Központ kastélyudvarából 15.30 h-kor. A farsangi alakoskodást estéli mulatság követi. A főtereken végigvonuló alakoskodó népi játékokhoz és a menethez bárki csatlakozhat! Az útvonal: 1. játszótér 2. korcsma 3. kastélyudvar - itt elégetjük a farsangi bábot! 

bővebben
 
« ElsőElőző51525354555657585960KövetkezőUtolsó »

60. oldal / 62


A honlap a TÁMOP - 3.2.4/08/01 "Tudásdepó-Expressz" A könyvtári hálózat nem formális és informális szerepének erősítése az élethosszig tartó tanulás érdekében című pályázat támogatásával készült.

támoplogo