Idegenben keserűbb a sírás - Karády est Gárdonyban PDF Nyomtatás E-mail

2015. november 27-én, este 6 órakor a Nemzedékek Házában (Gárdony, Gárdonyi G. u. 1.) színházi előadást tartunkl: Varga Klári, a Debreceni Csokonai Színház vezető színművésze lesz a vendégünk.Az Idegenben keserűbb a sírás…című – Karády Katalinnak emléket állító – zenés dráma a Magyarországi Szerb Színházvendégjátéka, melyet Rusz Márk Milán írt és rendezett.

 

Bővebben...
 
Az Agárdi Gyógyító Kert Baráti Kör és a Gárdonyi Bonsai Klub novemberi programjai PDF Nyomtatás E-mail

Az Agárdi Gyógyító Kert Baráti Kör november 25 –én, szerdán 17 órakor tartja foglalkozását, az Agárdi Közösségi Házban A fűszerek gyógyhatása címmel, Sóspataki Ferenc tart előadást.

A gárdonyi  Bonsai Klub november 26 –án, csütörtökön 17.30-kor tartja foglalkozását a gárdonyi Nemzedékek Házában. Sóspataki Ferenc előadást tart  A bonsaik teleltetéséről,  és bemutatót A fikusz benjamina alakításáról. Mindkét  foglalkozásra érdeklődőket is szeretettel várunk. Belépés ingyenes.

 
Decemberi programjaink PDF Nyomtatás E-mail

December 4-én Gőgös Norbert geográfus, a Teleki Felfedező Klub titkára tart vetített képes előadást az Adria magyar emlékei - képes barangolás Fiumétől Traun és Raguzán át Cattaro-ig.

Ezen a napon, este 8-kor a The Bits Beatles Emlékzenekar koncertjét hallhatjuk. A zenekar azért alakult meg, hogy színpadra vigye élőben, koncertszerűen a Beatles dalokat eredeti nyelven, ragaszkodva a zenei alapokhoz. A tagok Beatles-szeretete, tapasztalata és zene iránti alázata garantálja a profi megszólalást és az ebből következő jó hangulat maradandó élményt szerez az őket hallgató fiataloknak és örökifjaknak. 

Bővebben...
 
Novemberi programjaink PDF Nyomtatás E-mail

2015. november 6-án, a Nemzedékek Házában véradó napot tartunk, 13-án egy nagy sikerű színházi előadásra invitáljuk az érdeklődőket ugyanide: Andresz Kati színművésznő Ameli sóhaja című monodrámáját mutatja be. 14-én a Dinnyési Templomkert és Hagyományőrző Turisztikai Központban Márton napi ludasságokra hívjuk a vendégeket: Palacsinta gyerekkoncert, táncház a Berka együttessel, ludas finomságok a Kemencebarátokkal a kerti kemencénél, nagymamák sütikóstolója és vására az Iglice népdalkörrel, llibás-sütőtökös tájfutójáték a Velencei-tavi Életmód Klubbal, és madárijesztők versenye a kínálatban - váruk mindenkit! 

 

Bővebben...
 
Októberi programjaink PDF Nyomtatás E-mail

Szeretettel invitálunk októberi programjainkra: Madárkavalkád - családi nap a Dinnyési Templomkert és Hagyományőrző Központban az Országos Madármegfigyelő Napok rendezvénysorozat részeként, Idősek világnapja alkalmából tartott ünnepség, emlékezés az aradi vértanúkra Dr. Hermann Róbert hadtörténésszel, az Országos Könyvtári Napok városi programjai: könyvbemutató, rendhagyó irodalomóra, kézműves családi programok, a Gárdonyi Emléknap programja Keller Péterrel, az író dédunokájával, Dr. M. Kiss Sándor történész előadása Kinek a forradalma? címmel, az 1956-ra emlékező városi ünnepségünk részeként, a hónap végén pedig beszélgetés hazánkat érintő kérdésekről Lóránt Károly gazdasági, politikai szakértővel. Várunk szeretettel mindenkit rendezvényeinkre, október hónapban is!

Bővebben...
 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

7. oldal / 59


A honlap a TÁMOP - 3.2.4/08/01 "Tudásdepó-Expressz" A könyvtári hálózat nem formális és informális szerepének erősítése az élethosszig tartó tanulás érdekében című pályázat támogatásával készült.

támoplogo