Idősek Világnapja PDF Nyomtatás E-mail

Gárdony Város Önkormányzata és a Gárdonyi Géza Könyvtár és Kulturális Központ szeretettel meghívja a város időskorú állandó lakosait

 2012. szeptember 30-án (vasárnap)  12 órára az Idősek Világnapja  alkalmából, vendéglátással egybekötött városi ünnepségére az agárdi Nádas Étterembe.

Bővebben...
 
Válogatás városunk értékeiből - előadások a Magtárban PDF Nyomtatás E-mail

2012. szeptember 28-án, pénteken este 6 órától ismét a GÉM vetített képes előadásait hallgathatjuk a Velencei-tavi Galériában (Magtár). A helytörténeti témájú előadások a következő témákat ölelik fel:

Bővebben...
 
Szakkörök, kurzusok a Gárdonyi Géza Könyvtár és Kulturális Központ szervezésében PDF Nyomtatás E-mail

Szeretettel hívunk és biztatunk minden gárdonyi felső tagozatos és gimnazista diákot, jelentkezzen kurzusainkra, szakköreinkre! A foglalkozások ingyenesek, a TÁMOP 3.2.3/A-11. pályázat "Közösségi értékteremtés Gárdonyban" c. nyertes pályázatunk eredményeképpen.

 

Bővebben...
 
Az Országos Könyvtári Napok programjai Gárdonyban PDF Nyomtatás E-mail

2012. október 1-7-ig könyves programok a gárdonyi és az agárdi könyvtárakban az Országos Könyvtári Napok keretein belül, szeretettel hívunk mindenkit!

 

Bővebben...
 
All-in Jazz Quartet a Velencei-tavi Galériában szeptember 21-én PDF Nyomtatás E-mail

Ősszel is jazz a Magtárban! A jazz konzervatórium fiatal zenészei mutatkoznak be Vörös Jankával a gárdonyi közönségnek 2012. szeptember 21-én, este 7 órakor. Mindenkit szeretettel várunk!

 

Bővebben...
 
« ElsőElőző61626364656667686970KövetkezőUtolsó »

61. oldal / 70


A honlap a TÁMOP - 3.2.4/08/01 "Tudásdepó-Expressz" A könyvtári hálózat nem formális és informális szerepének erősítése az élethosszig tartó tanulás érdekében című pályázat támogatásával készült.

támoplogo