Városi bál február 18-án jótékony céllal PDF Nyomtatás E-mail

Szeretettel várjuk a városi jótékonysági bálra, melyet 2012. február 18-án tartunk 19 órai kezdettel a Nádas étteremben, Agárdon !

Svédasztalos étkezés egész éjjel, zene, tánc! Hívunk mindenkit! Köszönjük, hogy részvételével támogatja a városunkban élő rászoruló gyermekeket!

bővebben
 
Jó hangulatú disznóvágás Dinnyésen! PDF Nyomtatás E-mail

Hagyományos, falusi disznóvágás volt 2012. január 21-én Dinnyésen a Hagyományőrző Központban. A nyitott, érdeklődő vendégek és sok fürge, helyi önkéntes segítő közös munkájának köszönhetően, egy jó hangulatú napot, sikeres rendezvényt tudhatunk magunk mögött . Táncoltunk, felnőtt meséket hallgattunk Baboth Dóra mesemondótól, és finom toros ételeket ettünk. Minden segítséget és részvételt nagyon köszönünk! Ajánljuk a Fejér Megyei Hírlap cikkét  (innen elérhető) a képgaléria linkje itt. Jövőre is várunk mindenkit szeretettel!

 
Számítógépes kölcsönzés a gárdonyi könyvtárban PDF Nyomtatás E-mail

A két sikeres pályázat eredményeképpen 2012. január 2-ára megteremtődtek a feltételek a számítógépes kölcsönzés bevezetéséhez. 2010-ben a korszerű informatikai hálózat kialakítása, 2011-ben a dokumentumok és az olvasók adatainak rögzítése volt a fő feladat.

A pályázati támogatásból megvásárolt TextLib könyvtári rendszer több új szolgáltatás bevezetését is lehetővé teszi. Az intézmény honlapján elérhető a könyvtár online katalógusa, ahol dokumentumok keresése mellett az olvasók a saját kölcsönzéseiket is ellenőrizhetik.

bővebben
 
Köszönjük a támogatást! PDF Nyomtatás E-mail
2011. december 15. csütörtök, 07:36

Tisztelt Támogatóink!

2011-ben intézményünk az Önök 2010. évi adójának 1 %-ából 165.014 Ft támogatásban részesült. Köszönjük!

Az előző években tartalékolt összeggel együtt 494.883 Ft állt rendelkezésünkre. Ebből 262.100 forintot költöttünk technikai eszközök beszerzésére és dokumentumvásárlásra, 232.783 forintot pedig tartalékoltunk.

 
Eredményesen zárult a könyvtárfejlesztést segítő TIOP pályázat PDF Nyomtatás E-mail
A „Fejér megyei könyvtárak szolgáltatásainak összehangolt infrastruktúra-fejlesztése, az oktatásban résztvevők információellátásának javítása érdekében” című pályázatban (TIOP-1.2.3-08/1-2008-0006)  konzorciumi tagként részt vett Gárdony Város Önkormányzata is.
A 2010-ben megvalósult fejlesztések eredményeképpen jelentősen javult a könyvtár informatikai rendszere: egy új, nagy teljesítményű szerver, hat felhasználói számítógép és négy dolgozói munkaállomás beszerzésére illetve korszerű számítógépes hálózat kiépítésére került sor.
bővebben
 
« ElsőElőző6162KövetkezőUtolsó »

61. oldal / 62


A honlap a TÁMOP - 3.2.4/08/01 "Tudásdepó-Expressz" A könyvtári hálózat nem formális és informális szerepének erősítése az élethosszig tartó tanulás érdekében című pályázat támogatásával készült.

támoplogo