Cifra históriák a Gárdonyi rönkvárban PDF Nyomtatás E-mail

2012. augusztus 25-én 19 órakor a Gárdonyi rönkvár színpadán a Mare Temporis Alapítvány színházi előadását láthatják az érdeklődők Lovagok, hölgyek, fabulák - Cifra Históriák avagy versek, mesék és tréfák a középkorból címmel.

 

bővebben
 
Vargay Zoltán intarzia-táblaképei a Velencei-tavi Galériában PDF Nyomtatás E-mail

Szeretettel meghívjuk a 2012. augusztus 31. 18.00 h kezdődő kiállítás-megnyitóra a Velencei-tavi Galériába, mely kiállítást Vargay Zoltán intarzia táblaképeiből rendezi a Gárdonyi Géza Könyvtár és Kulturális Központ.

bővebben
 
Péntek Esti Hangtárlat Jónás Krisztinával augusztus 31-én a Magtárban! PDF Nyomtatás E-mail

2012. augusztus 31-én, a Péntek Esti Hangtárlat záró koncertjén barokk kamarazenei koncertet hallgathatunk : Barokk kamaramuzsika szopránra, blockfőtére és csemballóra címmel.

 

bővebben
 
Jazz koncert a Magtárban augusztus 17-én: Burján Orsolya Quartet és a mexikói Bole zenekar

A Péntek Esti Hangtárlat sorozat következő estje augusztus 17-én lesz, Burján Orsolya Jazz Quartet mutatkozik be Gárdonyban. Az Amszterdamban tanuló zenészek után a Mexikóból érkezett Bole zenekar koncertjét élvezhetjük.

 

Burján Orsolya Quartet és a Bole zenekar
 
Kenyérünnep augusztus 19-én a Dinnyési Hagyományőrző Központban

Szeretettel hív mindenkit a Dinnyési Templomkert és Hagyományőrző Turisztikai Központ a 2012. augusztus 19-ei Kenyérünnepére. A hagyományőrző napon díszvendég lesz a Kemence Barátok Köre, akik a kemenceépítők közösségét fogják össze, itt a kenyérünnep tiszteletére állítunk közösen kemencét, sütünk majd a kemencében kenyeret.

 

részletes program
 
« ElsőElőző616263646566676869KövetkezőUtolsó »

62. oldal / 69


A honlap a TÁMOP - 3.2.4/08/01 "Tudásdepó-Expressz" A könyvtári hálózat nem formális és informális szerepének erősítése az élethosszig tartó tanulás érdekében című pályázat támogatásával készült.

támoplogo