"Hajts, kocsisom Szép hazámon át!" koncert a Magtárban augusztus 3-án

A Péntek Esti Hangtárlat sorozat következő estje augusztus 3-án, este 7 órakor lesz a Magtárban (Velencei-tavi Galéria, Agárd, Sigray u. 1.). "Hajts, kocsisom Szép hazámon át!” Zenék Rábaközből, Somogyból, Dél-Alföldről, Gyimesből és Moldvából. Dalok határon innen és túl - a Kákics együttes népzenei műsora.

 

Kákics koncert a Magtárban
 
Gárdonyi születésnapi ünnepség az író emlékházánál augusztus 4-én PDF Nyomtatás E-mail

Gárdony Város Önkormányzata és a Zsongó Bárka Egyesület szeretettel hív mindenkit 2012. augusztus 4-én 15 órakor kezdődő ünnepségére, melyet Gárdonyi Géza születésnapja alkalmából "A lámpás én vagyok" címmel rendeznek az író emlékházánál, Agárdpusztán.

 

Gárdonyi születésnap 08. 04. 15.00 h
 
Csángó táncház július 28-án a Nemzedékek Házában

Szeretettel hívunk minden lányt, asszonyt, legényt, embert Gárdonyba, a Nemzedékek Házába 2012. július 28-án este fél nyolc órára a Kákics együttes moldvai táncházába!

 

Csángó táncház július 28-án
 
Anna napi gyümölcsünnep a Dinnyési Hagyományőrző Központban PDF Nyomtatás E-mail

Szeretettel várjuk a vendégeket Dinnyésre, hagyományos Anna napi gyümölcsünnepünkre. Július 21-én szombaton délelőtt gyümölcsvásár és lekvárpiac lesz. Lekvárt főznek az Iglice népdalkör asszonyai, ebből kóstolni is lehet majd.

 

Anna napi gyümölcsünnep
 
A könyvtár nyári nyitvatartási rendje

Tájékoztatjuk a kedves olvasókat, hogy Gárdony Város Könyvtára a nyári időszakban az alábbi nyitvatartással áll rendelkezésre:

 

nyitvatartási rend
 
« ElsőElőző616263646566676869KövetkezőUtolsó »

63. oldal / 69


A honlap a TÁMOP - 3.2.4/08/01 "Tudásdepó-Expressz" A könyvtári hálózat nem formális és informális szerepének erősítése az élethosszig tartó tanulás érdekében című pályázat támogatásával készült.

támoplogo