Ízelítő májusi programjainkból PDF Nyomtatás E-mail

Szeretettel vár mindenkit májusi programjaira a Gárdonyi Géza Könyvtár és Kulturális Központ! Irodalmi est, a Gárdonyi Építész és Mérnökkör előadásai, borbemutató és táncház!

 

részletes program
 
Vár a Gárdonyi rönkvár! PDF Nyomtatás E-mail

alt

Gárdonyi rönkvár árak  és nyitva tartás

A Gárdonyi rönkvár az Egri vár kicsinyített mása, Gárdonyi Géza szülőháza mellett épült meg Agárdpusztán. A Rönkvár hozzájárulhat a hősies helytállásról való emlékezet fenntartásához hasonlóan Gárdonyi Géza regényéhez, az Egri csillagokhoz.

Ha meglátogatják a rönkvárunkat , reményeink szerint közelebb kerülnek az akkori korhoz, a régi emberekhez; a regény történései élményszerűbbek lesznek a rönkvárbeli kalandok után. A gárdonyi várkapitány végigkalauzolja őket a váron, a kazamatarendszeren, és természetesen bepillantást nyerhetnek a várvédő vitézek életébe! Igyekszünk olyan élményekhez juttatni a látogatókat, amivel gazdagodva érdeklődőbbek lesznek nemcsak az irodalom, a történelem, de eleink hősi tettei iránt is. Szeretettel várunk minden korosztályt a gárdonyi rönkvárba!

Nyitva tartás: (április 1-től október 31-ig) hétfő kivételével naponta 10-től 18 óráig
November 1-től pénteken 14-től 18 óráig, szombaton 10-től 18 óráig.
Egyéb időpontokban csak előzetes jelentkezés alapján látogatható (+3630 9054870)

Belépőjegy: 500 Ft/fő

Helyi lakosoknak: 400 Ft/fő

Előre bejelentkezett csoport esetében 10 fő felett: 400 Ft/fő

Bejelentkezett csoportok esetében a 2 kísérő pedagógus ingyen léphet be a rönkvárba, és az emlékházba is.

3 év alatt ingyenes

Jegyek a helyszínen a Galéria Kávézóban kaphatóak.
Csoportok részére moderált foglalkozásokat ajánlunk.

Információ és bejelentkezés +3630 4026811, +3630 9054870

e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Gárdonyi rönkvár, 2484 Gárdony-Agárd, Sigray u. 1.

 

képgaléria
 
Megnyílik a Gárdonyi Rönkvár! PDF Nyomtatás E-mail

Nagyszabású turisztikai beruházás átadására hívjuk a vendégeket: 2012. április 27-én este 6 órakor birtokba vehetjük a gárdonyi rönkvárat!

A gárdonyi rönkvár az Egri vár kicsinyített mása, Gárdonyi Géza szülőháza mellett épült meg Agárdpusztán. Milyen célokat szolgálhat ez a szokatlan építmény? Szándékaink szerint hozzájárulhat a hősies helytállásról való emlékezet fenntartásához, hasonlóan Gárdonyi Géza regényéhez, az Egri csillagokhoz.

 

a megnyitó programja
 
V. Velencei-tavi Hal-, Vad-, Bor és Pálinkafesztivál PDF Nyomtatás E-mail

Velencei-tavi Hal-, Vad-, Bor- és Pálinkafesztivál a 2008-as évben indult, hosszabb távú, hagyományteremtő kezdeményezésként. Központi rendezvényhelyszíne Agárd. Az idei fesztivál programja, melyre szeretettel hívunk mindenkit!

 

részletes program
 
Gyógyító Kert Baráti Kör és a Bonsai Klub foglalkozásai Gárdonyban PDF Nyomtatás E-mail

A Gyógyító Kert Baráti Kör  a hónap utolsó szerdáján, március 28-án 17 órakor tartja ingyenes foglalkozását, az agárdi közösségi házban. Sóspataki Ferenc tart előadást A hónap aktuális gyógynövényeiről. Ismerteti az e hónapban gyüjthető gyógynővényeket, gyógyhatásukat, gyűjtésük és felhasználásuk módjait.  Lesz mag- és növénycsere is. A Gárdonyi Bonsai Klub a hónap utolsó csütörtökén, március 29-én tartja ingyenes foglalkozását 17.30 órakor a gárdonyi Nemzedékek Házában. Sóspataki Ferenc tart előadást és bemutatót Egy különleges bonsai alakításról. Az előadást dia-film vetítés és beszélgetés követi a hónap aktuális bonsai teendőiről, és begyűjtő kirándulás, és bonsai kiállítás megszervezéséről, rendezéséről. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 
« ElsőElőző61626364656667686970KövetkezőUtolsó »

67. oldal / 70


A honlap a TÁMOP - 3.2.4/08/01 "Tudásdepó-Expressz" A könyvtári hálózat nem formális és informális szerepének erősítése az élethosszig tartó tanulás érdekében című pályázat támogatásával készült.

támoplogo