Az Agárdi Gyógyítókert Baráti Kör és a Bonsai Klub szeptemberi programjai PDF Nyomtatás E-mail

Az Agárdi Gyógyítókert Baráti Kör 2015. szeptember 30-án, 17 órakor tartja foglalkozását az  Agárdi Közösségi Házban. "A biológiai kertművelés alapja"  címmel  tart előadást Sóspataki Ferenc. A Gárdonyi Bonsai Klub szeptemberi foglalkozását 24-én 17.30h-kor tartja  a Nemzedékek Házában (Gárdony, Gárdonyi G. u. 1.) Előadást hallhatunk Sóspataki Ferenc klubvezetőtől "A faiskolai konténeres csemetékből bonsaivá alakítás" címmel, aki egyben bemutatót is tart.

 
Augusztusi programjaink PDF Nyomtatás E-mail

Augusztusi programjaink : Gárdonyi Géza születésnapi ünnepsége, Latin est és festménykiállítás, erdélyi néptáncegyüttes vendégjátéka, operett-est, kemencés kenyérünnep, ifjú építészek bemutatkozó estje, színházi előadás. Részletek:

 

Bővebben...
 
2015. júliusi programjaink PDF Nyomtatás E-mail

2015. július hónapban is szeretettel várjuk programjainkra az érdeklődőket. Kiállítás a Velencei-tavi Galériában, péntekenként zenés estek, gyümölcsünnep, szeretettel várjuk!

 

Bővebben...
 
Júniusi programok Gárdonyban PDF Nyomtatás E-mail

A Nemzeti Összetartozás Napja Gárdonyban, A Nagy Fogás Napja, Vass Eszter és Horváth Réka kiállításának megnyitója, színházi előadás, Szent Iván éji fáklyás őrjárat és törökfogás a Gárdonyi rönkvárban, Szent Iván éji tűzugrás és csillagmustra pásztorszemmel a Dinnyési Hagyományőrző Központban, Énekelt versek - Cserta Gábor és Cserta Balázs előadásában, Fejér megyei vonatkozású versekkel... Várunk mindenkit szeretettel 2015. júniusában is, a Gárdonyi Géza Könyvtár és Kulturális Központ tereiben rendezett programjainkra!

 

Bővebben...
 
Bársony István fotókiállítás az Agárdi Közösségi Házban PDF Nyomtatás E-mail

2015. április 30 és május 23. közötti időszakban, a Bársony István születésének 160. évfordulója alkalmából fotókiállítást szerveztünk  a Velencei-tavi Fesztivál (hal-, vad-, bor-, pálinka) keretein belül  az Agárdi Közösségi Házban, melyet a Bársony István Alapítvánnyal (www.barsonyistvanalapitvany.hu) közösen szerveztünk. A kiállítást nemcsak a fesztivál közönsége láthatta, a Velencei-tó körüli lakosok, fehérváriak is örömmel nézték meg nyitvatartási időben, Agárdon. A kiállításhoz kötődően, május 22-én dr. Csiák Gyula Bársony-kutató  beszélt Bársony Istvánról, és a kiállított anyag kapcsán műveiről, valamint a Bársony István fotóklubról.

Bővebben...
 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

9. oldal / 59


A honlap a TÁMOP - 3.2.4/08/01 "Tudásdepó-Expressz" A könyvtári hálózat nem formális és informális szerepének erősítése az élethosszig tartó tanulás érdekében című pályázat támogatásával készült.

támoplogo