A Madárvárta első igazgatójának szobrát avatjuk Agárdon PDF Nyomtatás E-mail

Kontur András szobrászművész alkotását avatjuk 2017. november 26-án 11 órakor a  tóparti kerékpárút mellett kialakított sétányon, az agárdi csónakkikötőnél. A vendégeket köszönti Tóth István, Gárdony város polgármestere, a szobrot felavatja: L. Simon László, országgyűlési képviselő. Az ünnepség utáni fogadáson, a Nádas étteremben pohárköszöntőt mond: Radetzky Jenő.

Bővebben...
 
2017. október, november, december programjaink PDF Nyomtatás E-mail

Őszi programjaink között ismeretterjesztő előadások, az Oszágos Könyvtári Napok programjai, és a színházi előadásaink programja is megtalálható. Szeretettel hívunk, várunk mindenkit októbertől decemberig is Gárdony város kulturális tereibe. 

 

Bővebben...
 
Az Országos Könyvtári Napok programjai Gárdonyban PDF Nyomtatás E-mail

 2017. október 2-7 között zajlanak az Országos Könyvtári Napok programjai városi könyvtárunkban, (Gárdony, a Szabadság u. 14.). Kedden, október 2-án 17 órától , "Csodálatos India - Maharatban jártam" címmel tart vetített képes élménybeszámolót Gombik Péterné olvasónk, szerdán 10.30 h-tól Mesés akadályversenyt tart a Tulipiros Játékműhely a Gárdonyi Általános Iskola másodikosainak (erre a programra férőhely hiányában már nem tudunk fogadni érdeklődőket). Délután 3-tól Ferencz Klára várja kézműves foglalkozásáráa az érdeklődőket. Csütörtökön Dr. Vargáné Vészi Magdolna címzetes igazgató tartja az Olvasók Klubját. Programjának címe: Élet - Étel - Irodalom. Válogatás Ady Endre, Móricz Zsigmond, Lázár Ervin és Grecsó Krisztián műveiből. A programok ingyenesek. Szeretettel várunk mindenkit!

Bővebben...
 
Klubok, szakkörök, foglalkozások . 2017. ősz PDF Nyomtatás E-mail

2017. őszétől ismét várjuk klubfoglalkozásainkra, szakkörökre az érdeklődőket a Gárdonyi Géza Könyvtár és Kzlturális Központ tereibe: Agárdon, Dinnyésen és Gárdonyban. Foglalkozásaink az alábbi időpontokban és helyszíneken zajlanak:

 

 

Bővebben...
 
2017. szeptemberi programjaink PDF Nyomtatás E-mail

Szeptemberben szabadtéri programok, kiállítás-megnyitó, musical-est, Háry zenés kavalkád, könyvbemutató szerepel a kínálatban. Hívunk, várunk mindenkit a Dinnyési Hagyományőrző Központba, a Velencie-tavi Galériába, a Nemzedékek Házába!

Bővebben...
 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

2. oldal / 62


A honlap a TÁMOP - 3.2.4/08/01 "Tudásdepó-Expressz" A könyvtári hálózat nem formális és informális szerepének erősítése az élethosszig tartó tanulás érdekében című pályázat támogatásával készült.

támoplogo