Bársony István fotókiállítás az Agárdi Közösségi Házban PDF Nyomtatás E-mail

2015. április 30 és május 23. közötti időszakban, a Bársony István születésének 160. évfordulója alkalmából fotókiállítást szerveztünk  a Velencei-tavi Fesztivál (hal-, vad-, bor-, pálinka) keretein belül  az Agárdi Közösségi Házban, melyet a Bársony István Alapítvánnyal (www.barsonyistvanalapitvany.hu) közösen szerveztünk. A kiállítást nemcsak a fesztivál közönsége láthatta, a Velencei-tó körüli lakosok, fehérváriak is örömmel nézték meg nyitvatartási időben, Agárdon. A kiállításhoz kötődően, május 22-én dr. Csiák Gyula Bársony-kutató  beszélt Bársony Istvánról, és a kiállított anyag kapcsán műveiről, valamint a Bársony István fotóklubról.

Bővebben...
 
Kő Pál és Halassy Csilla kiállítása a Velencei-tavi Galériában PDF Nyomtatás E-mail

Kő Pál a Nemzet Művésze, Kossuth díjas szobrászművész és Halassy Csilla szobrászművész kiállítását a VIII. Velencei-tavi Hal-, Vad-, Bor- és Pálinkafesztivál keretein belül 2015. május 1-én 11 órakor nyitottuk a Velencei-tavi Galériában. A tárlatot Dr. Arató Antal, címzetes könyvtárigazgató, a Vörösmarty Társaság alelnöke nyitotta meg. Köszöntő beszédet mondott Tóth István polgármester. képek:

Bővebben...
 
2015. áprilisi programjaink PDF Nyomtatás E-mail

Szeretettel hívunk minden kedves érdekldőt áprilisi programjainkra Gárdonyba, a Nemzedékek Házába, Agárdra a Velenceic-tavi Galériába, Dinnyésre, a Hagyományőrző Központba! Programjaink:

 

Bővebben...
 
A Székelyföld és Máramaros legszebb havasai, a Keleti-Kárpátok felülről PDF Nyomtatás E-mail

Szeretettel hívunk minden kedves érdeklődőt 2015. március 20. péntek Gárdonyba, a Nemzedékek Házába Gőgös Norbert geográfus, a Magyar Földrajzi Társaság Expedíciós Szakosztályának titkára vetített képes előadására, melyet "A Székelyföld és Máramaros legszebb havasai, a Keleti-Kárpátok felülről" címmel tart este hat órakor. (Nemzedékek Háza, Gárdony, Gárdonyi G. u. 1-ben!)

 

Bővebben...
 
Fényes ég alatt - nemzeti ünnep Gárdonyban PDF Nyomtatás E-mail

Szeretettel meghívjuk 2015. március 14-én, szombaton, 17.30 h-kor kezdődő, az 1848-49-es hősök előtt tisztelgő városi ünnepségre, mely Gárdonyban, a római katolikus templom előtti, Hősök parkjában, a 48-as kopjafa előtt kezdődik és 18 órakor a Nemzedékek Házában folytatódik.

 

Bővebben...
 
« ElsőElőző11121314151617181920KövetkezőUtolsó »

11. oldal / 60


A honlap a TÁMOP - 3.2.4/08/01 "Tudásdepó-Expressz" A könyvtári hálózat nem formális és informális szerepének erősítése az élethosszig tartó tanulás érdekében című pályázat támogatásával készült.

támoplogo