Az Országos Könyvtári Napok programjai Gárdonyban PDF Nyomtatás E-mail

 2017. október 2-7 között zajlanak az Országos Könyvtári Napok programjai városi könyvtárunkban, (Gárdony, a Szabadság u. 14.). Kedden, október 2-án 17 órától , "Csodálatos India - Maharatban jártam" címmel tart vetített képes élménybeszámolót Gombik Péterné olvasónk, szerdán 10.30 h-tól Mesés akadályversenyt tart a Tulipiros Játékműhely a Gárdonyi Általános Iskola másodikosainak (erre a programra férőhely hiányában már nem tudunk fogadni érdeklődőket). Délután 3-tól Ferencz Klára várja kézműves foglalkozásáráa az érdeklődőket. Csütörtökön Dr. Vargáné Vészi Magdolna címzetes igazgató tartja az Olvasók Klubját. Programjának címe: Élet - Étel - Irodalom. Válogatás Ady Endre, Móricz Zsigmond, Lázár Ervin és Grecsó Krisztián műveiből. A programok ingyenesek. Szeretettel várunk mindenkit!

Bővebben...
 
Klubok, szakkörök, foglalkozások . 2017. ősz PDF Nyomtatás E-mail

2017. őszétől ismét várjuk klubfoglalkozásainkra, szakkörökre az érdeklődőket a Gárdonyi Géza Könyvtár és Kzlturális Központ tereibe: Agárdon, Dinnyésen és Gárdonyban. Foglalkozásaink az alábbi időpontokban és helyszíneken zajlanak:

 

 

Bővebben...
 
2017. szeptemberi programjaink PDF Nyomtatás E-mail

Szeptemberben szabadtéri programok, kiállítás-megnyitó, musical-est, Háry zenés kavalkád, könyvbemutató szerepel a kínálatban. Hívunk, várunk mindenkit a Dinnyési Hagyományőrző Központba, a Velencie-tavi Galériába, a Nemzedékek Házába!

Bővebben...
 
2017. augusztusi programjaink PDF Nyomtatás E-mail

Augusztus hónapban emlékezünk Gárdonyi Géza, városunk szülötte születésére, az író Emlékházánál. A Péntek Esti Hangtárlat-sorozatban tangó-est, csángó mesék, itáliai reneszánsz muzsika, zongorahangverseny,  jazz-est is lesz, a hagyományőrző központba pedig kemencés kenyérünnepre hívjuk az érdeklődőket. A galériában természetfotókból és szobrokból installált kiállítást látogathatunk, és lesz autentikus cigány népzenei koncertünk is.

Bővebben...
 
2017. júliusi programjaink PDF Nyomtatás E-mail

2017. július hónapban is várjuk szeretettel a város kulturális tereiben megrendezett programjainkra: nyáresti koncertek, kiállítás-megnyitó, könyvbemutatók, íjászbemutató a kínálatban. Részletek:

Bővebben...
 
« ElsőElőző11121314151617181920KövetkezőUtolsó »

11. oldal / 70


A honlap a TÁMOP - 3.2.4/08/01 "Tudásdepó-Expressz" A könyvtári hálózat nem formális és informális szerepének erősítése az élethosszig tartó tanulás érdekében című pályázat támogatásával készült.

támoplogo