2015. áprilisi programjaink PDF Nyomtatás E-mail

Szeretettel hívunk minden kedves érdekldőt áprilisi programjainkra Gárdonyba, a Nemzedékek Házába, Agárdra a Velenceic-tavi Galériába, Dinnyésre, a Hagyományőrző Központba! Programjaink:

 

Bővebben...
 
A Székelyföld és Máramaros legszebb havasai, a Keleti-Kárpátok felülről PDF Nyomtatás E-mail

Szeretettel hívunk minden kedves érdeklődőt 2015. március 20. péntek Gárdonyba, a Nemzedékek Házába Gőgös Norbert geográfus, a Magyar Földrajzi Társaság Expedíciós Szakosztályának titkára vetített képes előadására, melyet "A Székelyföld és Máramaros legszebb havasai, a Keleti-Kárpátok felülről" címmel tart este hat órakor. (Nemzedékek Háza, Gárdony, Gárdonyi G. u. 1-ben!)

 

Bővebben...
 
Fényes ég alatt - nemzeti ünnep Gárdonyban PDF Nyomtatás E-mail

Szeretettel meghívjuk 2015. március 14-én, szombaton, 17.30 h-kor kezdődő, az 1848-49-es hősök előtt tisztelgő városi ünnepségre, mely Gárdonyban, a római katolikus templom előtti, Hősök parkjában, a 48-as kopjafa előtt kezdődik és 18 órakor a Nemzedékek Házában folytatódik.

 

Bővebben...
 
2015. márciusi programjaink PDF Nyomtatás E-mail

Szeretettel hívunk mindenkit márciusi programjainkra! Találkozás a fehérvári jégkorongbajnokokkal, nőnapi költői est, ünnepi műsor a nagyváradi színművészek vendégjátékával, vetített képes előadás Székelyföld havasairól, és húsvéti komolyzenei koncert - a helyszín: a Nemzedékek Háza.

 

Bővebben...
 
Por Isten szemében PDF Nyomtatás E-mail

2015. március 6-án, este 6 órakor a Nemzedékek Házában (Gárdony, Gárdonyi G. u. 1.), a Por Isten szemében c. irodalmi estet tartunk. Bakonyi István író, irodalomtörténész vendége, beszélgetőtársa Saitos Lajos költő, aki Vár c. Fejér megyei irodalmi lap szerkesztőségének és a Vörösmarty Társaságnak is tagja.

 

Bővebben...
 
« ElsőElőző11121314151617181920KövetkezőUtolsó »

11. oldal / 60


A honlap a TÁMOP - 3.2.4/08/01 "Tudásdepó-Expressz" A könyvtári hálózat nem formális és informális szerepének erősítése az élethosszig tartó tanulás érdekében című pályázat támogatásával készült.

támoplogo