2015. november


Novemberi programjaink PDF Nyomtatás E-mail

2015. november 6-án, a Nemzedékek Házában véradó napot tartunk, 13-án egy nagy sikerű színházi előadásra invitáljuk az érdeklődőket ugyanide: Andresz Kati színművésznő Ameli sóhaja című monodrámáját mutatja be. 14-én a Dinnyési Templomkert és Hagyományőrző Turisztikai Központban Márton napi ludasságokra hívjuk a vendégeket: Palacsinta gyerekkoncert, táncház a Berka együttessel, ludas finomságok a Kemencebarátokkal a kerti kemencénél, nagymamák sütikóstolója és vására az Iglice népdalkörrel, llibás-sütőtökös tájfutójáték a Velencei-tavi Életmód Klubbal, és madárijesztők versenye a kínálatban - váruk mindenkit! 

 

 November 20-án, a Nemzedékek Házában este 6 órakor Kardos Gábor, az agárdi Chernel István Általános Iskola és Gimnázium történelem-tanára "I. világháborús emlékhelyek Székesfehérváron, és a Velencei-tó körül". c. előadásának lehetünk részesei. November 26-án Géczy Gábor Hazatalálás-sorozatának előadását hallhatjuk a Dinnyési Hagyományőrző Központ múzeumi szobájában, este 6-tól. 27-én színházi est, "Idegenben keserűbb a sírás" - Karády Katalin életéből készült zenés est Varga Klári és Rusz Milán előadásában, a Nemzedékek Házában - Katalinok, Katalinokat köszöntők találkozzunk a Nemzedékek Házában a népszerű színházi produkció gárdonyi vendégjátékán, a Karády Katalin esten!

 

 

 

 


A honlap a TÁMOP - 3.2.4/08/01 "Tudásdepó-Expressz" A könyvtári hálózat nem formális és informális szerepének erősítése az élethosszig tartó tanulás érdekében című pályázat támogatásával készült.

támoplogo