2015. december


Decemberi programjaink PDF Nyomtatás E-mail

December 4-én Gőgös Norbert geográfus, a Teleki Felfedező Klub titkára tart vetített képes előadást az Adria magyar emlékei - képes barangolás Fiumétől Traun és Raguzán át Cattaro-ig.

Ezen a napon, este 8-kor a The Bits Beatles Emlékzenekar koncertjét hallhatjuk. A zenekar azért alakult meg, hogy színpadra vigye élőben, koncertszerűen a Beatles dalokat eredeti nyelven, ragaszkodva a zenei alapokhoz. A tagok Beatles-szeretete, tapasztalata és zene iránti alázata garantálja a profi megszólalást és az ebből következő jó hangulat maradandó élményt szerez az őket hallgató fiataloknak és örökifjaknak. 

 Másnap, december 5-én, szombaton, a városunkban élő amatőr művészek: kézművesek, fotósok, festőművészek tartanak kiállítással egybekötött vásárt, a Nemzedékek Házában. A bevételt jótékony célokra fordítják.

December 11-én Dr. Cserháti László, a Széchenyi Társaság alelnöke tart előadást "Széchenyi, a testnevelés apostola" címmel. Az est keretein belül Széchenyi relikviákból nyílik tárlat, melyet aznap tekithetünk meg.

December 12-én, a Gárdonyban élő fiatal képzőművészek, alkotók jótékonysági karácsonyi vásárát és kiállítását rendezzük meg a Nemzedékek Házában, 10.00-19.00 h között. Zene: Horváth Márk, Dobai István és barátai

December 13-án, az Alborada vegyeskar és Jónás Krisztina énekművész adventi koncertjét hallhatjuk az agárdi és a gárdonyi római katolikus templomban (16 és 18 órakor). December 18-án karácsonyi komolyzenei koncerttel zárjuk decemberi kulturális programjaink sorát a Nemzedékek Házában. Az esten közreműködnek: Bella Zoltán (klarinét), Bernáth Balázs (oboa), Bernáthné Fülöp Zsuzsanna (zongora) és Kersák Edina (szoprán). Szeretettel várjuk!

 

 

 


A honlap a TÁMOP - 3.2.4/08/01 "Tudásdepó-Expressz" A könyvtári hálózat nem formális és informális szerepének erősítése az élethosszig tartó tanulás érdekében című pályázat támogatásával készült.

támoplogo