Széchenyi, a testnevelés apostola


Széchenyi, a testnevelés apostola PDF Nyomtatás E-mail

2015. december 11-én, pénteken 18 órakor, a Széchenyi Társaság alelnöke, Dr. Cserháti Lászlóelőadását hallhatjuk Széchenyi, a testnevelés apostola címmel, a Nemzedékek Házában (Gárdony, Gárdonyi G. u. 1.) A Széchenyi Társaság célja, hogy névadójának örökségét alapul véve, felekezetre, világnézetre és pártállásra tekintet nélkül munkálkodjék Magyarország, a nemzet felemelkedéséért, szellemi erkölcsi és anyagi gyarapodásáért, mindenkor szem előtt tartva az egyetemes magyarság érdekeit. 

 Céljuk megvalósítása érdekében előadásokat, ankétokat szerveznek; kiadványokat tesznek közzé és művészi alkotások létrejöttét segítik; túrákat szerveznek és ajánlanak Széchenyi életének, működésének színhelyeire; alapítványokat kezdeményeznek, tudományos és irodalmi pályázatokat hirdetnek. Alelnök úr januárban gróf Széchenyi István üzenete a mának címmel tartott nagy sikerű előadást városunkban, melyet hasonlóan a mostanihoz Széchenyi-relikviák kiállításával tett emlékezetessé. 
 
 


A honlap a TÁMOP - 3.2.4/08/01 "Tudásdepó-Expressz" A könyvtári hálózat nem formális és informális szerepének erősítése az élethosszig tartó tanulás érdekében című pályázat támogatásával készült.

támoplogo