XII. Velencei-tavi Hal-, Vad-, Bor- és Pálinkafesztivál megrendezése Gárdony városban


XII. Velencei-tavi Hal-, Vad-, Bor- és Pálinkafesztivál megrendezése Gárdony városban PDF Nyomtatás E-mail

 A Gárdonyi Géza Könyvtár és Kulturális Központ 8 millió forint, vissza nem térítendő támogatást nyert Európai Szociális Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból, a Széchenyi 2020 program keretén belül, a „Kulturális, közösségi értékeink, közösségi kulturális programok a közösség bevonásával” című TOP-7.1.1-16-H-050-4.1 kódszámú Felhíváson, a „XII. Velencei-tavi Hal-, Vad-, Bor-, és Pálinkafesztivál megrendezése Gárdony városban” tárgyban. A támogatás intenzitása 100 %-os, önerőt nem igényel.

A projekt eredményeképpen az Agárdi Városközpont területén, immáron tizenkettedik alkalommal került megrendezésre a háromnapos, minden érdeklődő számára díjmentes, programok sokaságát felvonultató fesztivál. Megrendezése hagyománnyá vált városunkban. Jól bevált, állandó programjait igénylik látogatóink, azonban minden évben, újszerű, innovatív korábban még nem ismert műsorok is bekerülnek a programba. A XII. fesztiválon fellépett, többek között a Margaret Island Együttes, Majsai Gábor és a Fehérvár Big Band, és speciális hang és fénytechnikák tették emlékezetesebbé a rendezvényt. 

A rendezvény a Kedvezményezett, Gárdonyi Géza Könyvtár és Kulturális Központ, valamint Gárdony Város Önkormányzat megítélésére is kedvező hatású.

 

 További információ kérhető:

Ocsenás Péterné (igazgató) Mobil: +36 30 847 6088, E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

A projekt azonosítószáma: TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00805

Szerződött támogatás összege: 8 000 000 Ft

Támogatás intenzitása: 100 %

Fizikai befejezés időpontja (nyilvánossági tevékenységek megvalósításával): 2020.07.29.

 


A honlap a TÁMOP - 3.2.4/08/01 "Tudásdepó-Expressz" A könyvtári hálózat nem formális és informális szerepének erősítése az élethosszig tartó tanulás érdekében című pályázat támogatásával készült.

támoplogo