Elkészült az Agárdi Közösségi Ház felújított terme és műhelye PDF Nyomtatás E-mail

A kulturális érdekeltségnövelő támogatásból megvalósított belső felújítási munkák (elektromos hálózat cseréje, burkolatcsere, festés-mázolás) végéhez közelednek, 2018. február 23-án klubjaink, közösségeink ismét birtokba vehetik az Agárdi Közösségi Házat (Agárd, Márvány u. 27.). Az ünnepséget egy kiváló festőművész Baranyai Béla Azia  " Víztükrön innen és túl" c. kiállításának megnyitójával kezdjük. Közreműködik: Kiss G. László és Dobai István jazz-zeneművészek. 17.45 h-kor a műhelyben az Agárdi Kerámai Kör kiállítását nézhetjük meg. 18.00 órától a nagyteremben az Agárdi Néptánc Baráti Kör tart táncházat, melyre mindenkit szeretettel hívunk. A felcsíki székely táncházban muzsikál a Magyar Virtus Zenekar, a táncokat bemutatja és tanítja Györei Katalin és Ruzsics László, a Néptánc Baráti Kör vezetői. Hívunk, várunk szeretettel. Frissítőkről, harapnivalóról gondoskodunk.

Bővebben...
 
Gárdonyi kaszinó - betegség miatt elmarad PDF Nyomtatás E-mail

Ezúton is értesítünk mindenkit, hogy a 2018. február 23-ra tervezett Gárdonyi kaszinó - egy este Dankó Pistával és Blaha Lujzával c. előadásunk Buváry Lívia művésznő betegsége miatt elmarad. A Gárdonyi Géza nótaszövegeiből összeállított zenés estet későbbi időpontban: 2018. április 20-án 18 órakor a Velencei-tavi Galériában tartjuk meg. Az áprilisi programon Keller Péter, Gárdonyi Géza dédunokája mond köszöntő beszédet. A kényelmetlenségért mindenkitől elnézést kérünk, a művésznőnek mielőbbi gyógyulást kívánunk!

 
2018. februári programjaink PDF Nyomtatás E-mail
2018. február hónapban előadást hallgathatunk Mátyás királyról, a szerelmesek világnapján akusztikus romantika várja a vendégeket a Nemzedékek Házában. Az Agárdi Közösségi Házban indul az Agárdi Néptánc Baráti Kör és a Stratégiai Társasjáték klub, lesz farsangi virtuskodás Dinnyésen és batyus farsang az Iglice népdalkörrel. Az Agárdi Közösségi Ház belső tereit felújítjuk, de október 23-án már át is adjuk a megszépült termeket a közösségi programoknak, sőt kiváló fotókiállítást is nyitunk Izland és Tanzánia címmel. A gyereknek a Holló együttes ad Varázsének koncertet, a felnőtteknek a Kalocsai Operett Színház hozza el két felvonásban műsorát, melynek sztárvendége Buch Tibor és Straub Dezső. A Gárdonyi Kaszinó Dankó Pista és Gárdonyi Géza nótáiból Buváry Lívia énekel majd február 23-án. Az Egészségnap-sorozatunk idei első alkalma 16-án lesz. Részletes program:
Bővebben...
 
Klubok, foglalkozások, mozgásórák 2018-ban PDF Nyomtatás E-mail

Szeretettel várunk mindenkit 2018. januárjában is a Nemzedékek Háza, az Agárdi Közösségi Ház és a Dinnyési Hagyományőrző Központ tereiben tartott állandó programjainkra: klubestekre, mozgásórákra, egyéb tematikus programjainkra.

Bővebben...
 
2018. januári programjaink PDF Nyomtatás E-mail

2018. januárjában ismeretterjesztő előadást hallhatunk A magyar ősgesztáról Grandpierre Attila csillagász, zenész, író előadásában. Január 12-én emléktüzet gyújtunk a Don kanyarnál hősi halált halt honfitársaink tiszteletére. Január 19-én farsangi táncházba hívjuk a vendégeket, majd a Magyar Kultúra Napján a zenénéé és az irodalomé lesz a főszerep: vendégünk a Boka Akusztik, és Dr. Bakonyi István irodalomtörténész január 26-án. Január 27-én a Nádas étteremben tartjuk Gárdony Város Jótékonysági Bálját, melyre ezúton is szeretettel hívunk mindenkit.

Bővebben...
 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

1. oldal / 62


A honlap a TÁMOP - 3.2.4/08/01 "Tudásdepó-Expressz" A könyvtári hálózat nem formális és informális szerepének erősítése az élethosszig tartó tanulás érdekében című pályázat támogatásával készült.

támoplogo