2017. augusztusi programjaink PDF Nyomtatás E-mail

Augusztus hónapban emlékezünk Gárdonyi Géza, városunk szülötte születésére, az író Emlékházánál. A Péntek Esti Hangtárlat-sorozatban tangó-est, csángó mesék, itáliai reneszánsz muzsika, zongorahangverseny,  jazz-est is lesz, a hagyományőrző központba pedig kemencés kenyérünnepre hívjuk az érdeklődőket. A galériában természetfotókból és szobrokból installált kiállítást látogathatunk, és lesz autentikus cigány népzenei koncertünk is.

Bővebben...
 
2017. júliusi programjaink PDF Nyomtatás E-mail

2017. július hónapban is várjuk szeretettel a város kulturális tereiben megrendezett programjainkra: nyáresti koncertek, kiállítás-megnyitó, könyvbemutatók, íjászbemutató a kínálatban. Részletek:

Bővebben...
 
Egri csillagok tábor a Gárdonyi Géza Emlékházban PDF Nyomtatás E-mail

A Gárdonyi Géza Emlékházban "Egri csillagok" napközis tábort tartunk augusztus első hetében délután egytől este hatig minden nap (2017. 08. 01.-2017.08.05.) a Gárdonyi Géza Általános Iskola pedagógusaival. A táborba lehet jelentkezni egész hétre, de napokra is. Részletek:

Bővebben...
 
2017. júniusi programjaink PDF Nyomtatás E-mail

2017. júniusában kiállítás-megnyitóra, térzenére, koncertekre, könyvbemutatóra invitáljuk az érdeklődőket a város kulturális tereibe, az Agárdi Közösségi Házba, a Gárdonyi rönkvárba, a Velencei-tavi Galériába!

Bővebben...
 
A Péntek Esti Hangtárlat 2017. nyári programjai PDF Nyomtatás E-mail

A hagyományoknak megfelelően, idén is nyáresti koncertsorozattal várjuk a zeneszerető közönséget a Velencei-tavi Galériába (Agárd, Sigray u. 1.). Hívjuk, várjuk mindazokat, akik  szeretik a szép zenét, és örömmel töltik péntek estéiket a Velencei-tavi Galéria ódon falai között, kiváló zeneművészek produkcióit hallgatva. Idén vendégeink lesznek: Dudás Márta zongoraművész és tanítványai, a Misztrál együttes, Jónás Krisztina, Bajnay Beáta flamenco táncos, Huzella Júlia és  Ficza István színművészek, a Dobai-Potesz Jazz Duo,  az Octovoice, a Tango Harmony zenekar, a Tercina együttes és Kálid Artúr színművész, Marco Bianchi zongoraművész és a Kiss G. László jazz-gitáros vezette Daily Part Acoustic formáció. 

Bővebben...
 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

3. oldal / 62


A honlap a TÁMOP - 3.2.4/08/01 "Tudásdepó-Expressz" A könyvtári hálózat nem formális és informális szerepének erősítése az élethosszig tartó tanulás érdekében című pályázat támogatásával készült.

támoplogo