Olvasókörök az Agárdi Közösségi Házban PDF Nyomtatás E-mail

2017. május hónapban is folytatódik az Agárdi Fiókkönyvtárban az Olvasókörök programsorozat, melyet Pintérné Mosolygó Erika könyvtáros tart. Az olvasókörökben kötetlen beszélgetések folynak az adott témákról, könyvekről. Nem író-olvasó találkozók.  A beszélgetésekbe bármikor bárki bekapcsolódhat, a részvétel ingyenes. Részletes program:

Bővebben...
 
2017. májusi programjaink PDF Nyomtatás E-mail

Szeretttel hívunk mindenkit májusi programjainkra, melyet a Nemzedékek Házában, az Agárdi Közösségi Házban, a Velencei-tavi Galériában, a Gárdonyi Géza Emlékházban és a Dinnyési Templomkert és Hagyományőrző Központban tartunk. A gyereknapot egészséggel fűszereztük, reméljük mindenki szívesen részt vesz majd a programon.

Bővebben...
 
2017. áprilisi programjaink PDF Nyomtatás E-mail

Szezonnyitó kulturpiknik, ismeretterjesztő előadások, Költészet-napi verskoncert, húsvéti készülődés és ünnepség, helytörténeti est, történelmi címereink kiállítás  - hívunk, várunk szeretettel áprilisi programjainkra!

Bővebben...
 
2017. márciusi programjaink PDF Nyomtatás E-mail

Márciusban előadást hallhatunk Szent László királyról és Gróf Széchenyi Ödönről, ismét vendégei lehetünk a Helytörténeti Klubnak, ahol többek között Imre István halász mesél a Velencei-tó halászatáról, nálunk tartja születésnapi koncertjét a MusiColore Énekegyüttes, Kelemen István színművész önálló estje is a kínálatban, és természetesen együtt ünnepelünk az 1848-49-es szabadságharc és forradalom nemzeti ünnepünket, ahol vendégünk lesz Dr. Hernády Zsolt történész. Ebben a hónapban láthatjuk Gönczi Gábor nagy sikerű előadását a pszichoaktív szerekről, függőségekről. Lesz egy ritkaságszámba menő könyvbemutatónk is: Bokányi Zsolt, a Vörösmarty Rádió riportere és a Boka és a Klikk zenekar énekese tanúságtevő könyvét mutatjuk be - a reformáció emlékév kapcsán is a Nemzedékek Házában. 

Bővebben...
 
Állandó csoportok, klubok, foglalkozások a Nemzedékek Házában 2017. PDF Nyomtatás E-mail

Szeretettel ajánljuk klubfoglalkozásainkat, szakköreinket, melyeket a Nemzedékek Házában (Gárdony, Gárdonyi G. u. 1.) tartunk.

Bővebben...
 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

4. oldal / 62


A honlap a TÁMOP - 3.2.4/08/01 "Tudásdepó-Expressz" A könyvtári hálózat nem formális és informális szerepének erősítése az élethosszig tartó tanulás érdekében című pályázat támogatásával készült.

támoplogo