2019. októberi programok PDF Nyomtatás E-mail

A Budaörsi Művészeti Egyesület kiállításának megnyitó ünnepsége, Teríts-meríts fesztivál, Dinnyési Tükrös Ponty napja, térzenei koncertek az Óbudai Danubia zenekarral, hadtörténész előadása IV. Béla király csatáiról, városi ünnepség, ünnepi zongorakoncert az októberi programkínálatban.

Bővebben...
 
2019. szeptemberi programok PDF Nyomtatás E-mail

2019. szeptember hónapban a Dinnyési Piknik a hagyományőrző központban, Iszak Ilona kiállításának megnyitó ünnepsége az Agárdi Közösségi Házban, Sergio Santos koncerttel, Julia Kristensen zongoraestje a Nemzedékek Házában, Dinnyés József és Kaiser László irodalmi estje a Velencei-tavi Galériában, Idősek Világnapja városi ünnepség várja az érdeklődőket. A Városi Könyvtár felúítás utáni átadó és névadó ünnepségére szeptember hónapban kerül sor.

Bővebben...
 
2019 augusztusi programok PDF Nyomtatás E-mail

Szeretettel ajánljuk augusztusi rendezvényeinket, a Péntek Esti Hangtárlat koncertjeit, kiállításainkat és szabadtéri rendezvényeinket. Részletes program:

Bővebben...
 
2019. júliusi programok PDF Nyomtatás E-mail

Júliusban kezdődik a Péntek Esti Hangtárlat sorozatunk a Velencei-tavi Galériában, és folytatjuk a Beszélgetős estek a Magtárban sorozatunkat is. Két kiállítással is készülünk, a Velencei-tavi Galériában Sági Vanda fiatal képzőművész grafikáit, az Agárdi Közösségi Házban pedig Tárnok Gyula Parasztábrázolásokk c. tárlatát tekinthetik meg az érdeklődőt. Várunk mindenkit szeretettel programjainkra!

Bővebben...
 
2019. júniusi programok PDF Nyomtatás E-mail

Júniusban  térzenével, ismeretterjesztő előadásokkal, életmódváltó nappal, filmvetítéssel és beszélgetős esttel készülünk a kulturális programot keresők számára. A hónap végén az agárdi szabadparton kétnapos borkóstolós, jazz-zenés rendezvény is várja a kikapcsolódást keresőket városunkban. A gárdonyi  Halászó kisfiú c. szobor előtt a székesfehérvári swing-formáció, a Hámori János vezette Six Swing Street, a Madárvártán Radetzky Jenőre, a Madárvárta alapítójára emlékezünk,  A Nem tűntem el - Richter Gedeon élete c. filmet vetítjük a Magtárban, a Beszélgetős estek a Magtárban sorozatunk e havi vendégei: Horváth Réka festőművész, Horváth Márk gitárművész, és Horváth Digó István fafaragó művész.

Bővebben...
 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

4. oldal / 70


A honlap a TÁMOP - 3.2.4/08/01 "Tudásdepó-Expressz" A könyvtári hálózat nem formális és informális szerepének erősítése az élethosszig tartó tanulás érdekében című pályázat támogatásával készült.

támoplogo