2019. májusi programok PDF Nyomtatás E-mail

Május hónapban vendégünk lesz Mospart Sarolta, lesz gyermeknapi táncházunk, szűrőkamion és Paks II. tájékoztató kamion várja az érdeklődőket. Ebben a hónapban zajlik a Testvérvárosi találkozó, melynek keretén belüll "Gyermekeink jövője" címmel konferencia is lesz, valamint a német testvérváros, Postbauer-Heng kórusa és a gárdonyi kórus, az Alborada ad közös koncertet. A Nemzedékek Házában az Ami színkör mutat be két előadást ebben a hónapban. A Beszélgetések a Magtárban sorozatunk májusi vendége Jónás Krisztina szoprán énekművész és húga, Jónás Gabó hip-hop énekes.

Bővebben...
 
2019. áprilisi programjaink PDF Nyomtatás E-mail

Áprilisi programjaink között szép irodalmi estek, ismeretterjesztő előadások, hagyományőrző dinnyési húsvéti program a kínálatban. Április 1-én nyit a Velencei-tavi Galéria Bóla Boglárka akvarellfestő "Elkapott pillanatok" c. kiállításával, újra látogatható a Gárdonyi rönkvár és a Gárdonyi Géza Emlékház.

Várunk mindenkit szeretettel programjainkra Gárdony város kulturális tereibe!

Bővebben...
 
A Városi Könyvtár teljes külső és belső átalakulása PDF Nyomtatás E-mail

2019. április első heteiben elindul a Városi Könyvtár épületének teljes külső és belső felújítása. A megújult belső terek mellé egy kültéri kávézó terasz, olvasósziget és wifi-pont is társul majd, jelenlegi és leeendő olvasóink megelégedettségében bízva. A felújítási munkálatok első lépéseként a könyvállomány csomagolása és átköltöztetése az ideiglenes raktárba a jelenlegi feladat könyvtárosaink számára. Ahhoz, hogy a szakemberek időben el tudják kezdeni a munkát, 2019. március 25-től megszűnik a könyvtár látogathatósága.

Április 10-től a Nemzedékek Házában korlátozott szolgáltatással állunk majd olvasóink rendelkezésére. Bővebb informácókkal kapcsolatban elérhetőségeinken állunk szíves rendelkezésükre. Előre is köszönjük együttműködésüket a szép új könyvtárunk létrejötte érdekében!

Bővebben...
 
2019. márciusi programok PDF Nyomtatás E-mail

Márciusban ismeretterjesztő előadást hallhatunk Chernel Istvánról, a szkíták, hunok, újgurokról, a hulladékmentes háztartásról, lesz egy szép kiállításmegnyitónk a magyar népviseletekről, nemzeti ünnepünkön Kátai Zoltán lesz a vendég, s készülünk egy Bella Istvánról szóló zenés irodalmi esttel - programjainkra szeretettel hívunk, várunk mindenkit!

Bővebben...
 
2019. Klubok, szakkörök órarendje PDF Nyomtatás E-mail

Aktuális lista és órarend a Gárdony város kulturális tereiben tartott foglalkozásokról, szakkörökről, klubokról:

Bővebben...
 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

5. oldal / 70


A honlap a TÁMOP - 3.2.4/08/01 "Tudásdepó-Expressz" A könyvtári hálózat nem formális és informális szerepének erősítése az élethosszig tartó tanulás érdekében című pályázat támogatásával készült.

támoplogo