Alkotóműhely a Dinnyési Hagyományőrző Központban PDF Nyomtatás E-mail

Októberben kezdődik a Dinnyési Hagyományőrző Központ múzeumi szobájában a Tóth Ilona vezette alkotóműhely, meg első félévében a kártyaszövés, gyöngyszövés rejtelmeibe vezeti be az érdeklődőket.  A foglalkozások szombat délelőttönként, 10.00-12.00 h között lesznek, életkori megkötés: 9-99 évesig mindenkit vár a foglalkozásvezető. Részletek:

Bővebben...
 
2018. októberi programok PDF Nyomtatás E-mail

Októberben várunk mindenkit szeretettel a Városi Könyvtárba, az Országos Könyvtári Napok gárdonyi rendezvényeire. Lesz egészségügyi nap is a Nemzedékek Házában, szívinfarktus- és vastagbélrákszűrésre lehet bejelentkezni. A Dinnyési Hagyományőrző Központból indul a dinnyési szüreti felvonulás, a hónap végén pedig a Dinnyési Tükrös Ponty napját tartjuk itt. Az aradi vértanúkra Horváth Béla történész előadásával emlékezünk, az 1956-os magyar forradalom és szabadságharc hősei tiszteltére a Kákics zenekar "Feltettem magamban, hazámat szolgálom..." című műsorát láthatjuk, szintén a Nemzedékek Házában.  Az Agárdi Közösségi Házban Faragó László "Az én Gárdonyom" című kiállítását láthatjuk ebben a hónapban, a Velencei-tavi Galériában Büki Ferenc tárlatát.

Bővebben...
 
Állandó programok, klubok, foglalkozások - 2018. ősztől PDF Nyomtatás E-mail

Hívunk várunk mindenkit foglalkozásainkra, klubjainkba a Nemzedékek Házába, az Agárdi Közösségi Házba, a Dinnyési Hagyományőrző Központba! Részletes program és órarend innen letölthető.

Bővebben...
 
2018. szeptemberi programjaink PDF Nyomtatás E-mail

Szeretettel hívunk mindenkit szeptemberi programjainkra, melyek között fesztiválok, táncház, kiállítás-megnyitók és sportverseny is van. Ebben a hónapban lesz vendégünk Szersén Gyula színművész is, aki önálló estjét hozza el hozzánk.  Ajánljuk a Kulturális Örökség Napja alkalmából rendezett programot, mely a Biciklivel a Bauhaus nyomában - a 30-as évek modernista épületei Agárdon és Gárdonyban címet kapta, a Gárdonyi Építész és Mérnökkör programja. Részletek:

Bővebben...
 
2018. augusztusi programok PDF Nyomtatás E-mail

Szeretettel várunk mindenkit augusztusi programjainkra: új tárlat nyílik a Galériában, a Péntek Esti Hangtárlat koncertjein ebben a hónapban Buváry Lívia, Gregor Bernadett, Csengeri Attila, Marco Bianchi és Alberto González González lép fel. Lesznek bábszínházi előadások és megemlékezünk államalapító Szent István királyról nemzeti ünnepünk alkalmán, ezen a napon, augusztus 20-án a Dinnnyési Hagyományőrző Központban Kenyérünnepet tartunk.

Bővebben...
 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

7. oldal / 70


A honlap a TÁMOP - 3.2.4/08/01 "Tudásdepó-Expressz" A könyvtári hálózat nem formális és informális szerepének erősítése az élethosszig tartó tanulás érdekében című pályázat támogatásával készült.

támoplogo