Robin, a Hód meg a kutya fája a Nemzedékek Házában PDF Nyomtatás E-mail

A Masters of Puppets Theatre (EU/UK) 2012. február 27-én 14 órakor bemutatja a Nemzedékek Házában a Robin, a Hód meg a kutya fája című élő szereplős természetvédelmi mesejátékát, Kemény Henrik bábjaival kiegészítve.

Robin, a Hód szerepében Bobdob (UK), a bábok főbb szerepeiben az eMRton díjas Katona Zászló bábművész látható. A mese üzenete a természet, az erdő, és az élővilág védelme, egyedi humorral elmesélve. (Bobdob a fák utazó nagykövete).

 
Elűztük a telet Dinnyésen! PDF Nyomtatás E-mail

Szombaton a Dinnyési Templomkert és Hagyományőrző Központban elűztük a telet: a Tabi Orsi vezette MagSzínház Vásári Társulat farsangi alakoskodást és falufeljárást tartott, remek délutáni szórakozást nyújtva az érdeklődőknek. A vendégek kaptak a farsangi fánkból is, majd este a gyerekfarsang résztvevőivel elégettük a farsangi babát! Elűztük a telet, jöhet a tavasz! A Fejér Megyei Hírlap tudósítása az eseményről: itt! Fotók:

képek
 
Farsangi alakoskodás és estéli mulatság Dinnyésen PDF Nyomtatás E-mail

2012. február 11-én hatodnapon Falufeljáró menet indul a Dinnyési Hagyományőrző Központ kastélyudvarából 15.30 h-kor. A farsangi alakoskodást estéli mulatság követi. A főtereken végigvonuló alakoskodó népi játékokhoz és a menethez bárki csatlakozhat! Az útvonal: 1. játszótér 2. korcsma 3. kastélyudvar - itt elégetjük a farsangi bábot! 

bővebben
 
Városi bál február 18-án jótékony céllal PDF Nyomtatás E-mail

Szeretettel várjuk a városi jótékonysági bálra, melyet 2012. február 18-án tartunk 19 órai kezdettel a Nádas étteremben, Agárdon !

Svédasztalos étkezés egész éjjel, zene, tánc! Hívunk mindenkit! Köszönjük, hogy részvételével támogatja a városunkban élő rászoruló gyermekeket!

bővebben
 
Jó hangulatú disznóvágás Dinnyésen! PDF Nyomtatás E-mail

Hagyományos, falusi disznóvágás volt 2012. január 21-én Dinnyésen a Hagyományőrző Központban. A nyitott, érdeklődő vendégek és sok fürge, helyi önkéntes segítő közös munkájának köszönhetően, egy jó hangulatú napot, sikeres rendezvényt tudhatunk magunk mögött . Táncoltunk, felnőtt meséket hallgattunk Baboth Dóra mesemondótól, és finom toros ételeket ettünk. Minden segítséget és részvételt nagyon köszönünk! Ajánljuk a Fejér Megyei Hírlap cikkét  (innen elérhető) a képgaléria linkje itt. Jövőre is várunk mindenkit szeretettel!

 
« ElsőElőző61626364656667686970KövetkezőUtolsó »

69. oldal / 70


A honlap a TÁMOP - 3.2.4/08/01 "Tudásdepó-Expressz" A könyvtári hálózat nem formális és informális szerepének erősítése az élethosszig tartó tanulás érdekében című pályázat támogatásával készült.

támoplogo