2018. májusi programjaink PDF Nyomtatás E-mail

 A Gárdonyi Géza Könyvtár és Kulturális Központ 2018. májusi programjai:

Bővebben...
 
2018. áprilisi programjaink PDF Nyomtatás E-mail

A Gárdonyi Géza Könyvtár és Kulturális Központ 2018. áprilisi programjai:

Bővebben...
 
2018. márciusi programjaink PDF Nyomtatás E-mail

A Gárdonyi Géza Könyvtár és Kulturális Központ 2018. márciusi programjai:

Bővebben...
 
Elkészült az Agárdi Közösségi Ház felújított terme és műhelye PDF Nyomtatás E-mail

A kulturális érdekeltségnövelő támogatásból megvalósított belső felújítási munkák (elektromos hálózat cseréje, burkolatcsere, festés-mázolás) végéhez közelednek, 2018. február 23-án klubjaink, közösségeink ismét birtokba vehetik az Agárdi Közösségi Házat (Agárd, Márvány u. 27.). Az ünnepséget egy kiváló festőművész Baranyai Béla Azia  " Víztükrön innen és túl" c. kiállításának megnyitójával kezdjük. Közreműködik: Kiss G. László és Dobai István jazz-zeneművészek. 17.45 h-kor a műhelyben az Agárdi Kerámai Kör kiállítását nézhetjük meg. 18.00 órától a nagyteremben az Agárdi Néptánc Baráti Kör tart táncházat, melyre mindenkit szeretettel hívunk. A felcsíki székely táncházban muzsikál a Magyar Virtus Zenekar, a táncokat bemutatja és tanítja Györei Katalin és Ruzsics László, a Néptánc Baráti Kör vezetői. Hívunk, várunk szeretettel. Frissítőkről, harapnivalóról gondoskodunk.

Bővebben...
 
Gárdonyi kaszinó - betegség miatt elmarad PDF Nyomtatás E-mail

Ezúton is értesítünk mindenkit, hogy a 2018. február 23-ra tervezett Gárdonyi kaszinó - egy este Dankó Pistával és Blaha Lujzával c. előadásunk Buváry Lívia művésznő betegsége miatt elmarad. A Gárdonyi Géza nótaszövegeiből összeállított zenés estet későbbi időpontban: 2018. április 20-án 18 órakor a Velencei-tavi Galériában tartjuk meg. Az áprilisi programon Keller Péter, Gárdonyi Géza dédunokája mond köszöntő beszédet. A kényelmetlenségért mindenkitől elnézést kérünk, a művésznőnek mielőbbi gyógyulást kívánunk!

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

9. oldal / 70


A honlap a TÁMOP - 3.2.4/08/01 "Tudásdepó-Expressz" A könyvtári hálózat nem formális és informális szerepének erősítése az élethosszig tartó tanulás érdekében című pályázat támogatásával készült.

támoplogo