2018. februári programjaink PDF Nyomtatás E-mail
2018. február hónapban előadást hallgathatunk Mátyás királyról, a szerelmesek világnapján akusztikus romantika várja a vendégeket a Nemzedékek Házában. Az Agárdi Közösségi Házban indul az Agárdi Néptánc Baráti Kör és a Stratégiai Társasjáték klub, lesz farsangi virtuskodás Dinnyésen és batyus farsang az Iglice népdalkörrel. Az Agárdi Közösségi Ház belső tereit felújítjuk, de október 23-án már át is adjuk a megszépült termeket a közösségi programoknak, sőt kiváló fotókiállítást is nyitunk Izland és Tanzánia címmel. A gyereknek a Holló együttes ad Varázsének koncertet, a felnőtteknek a Kalocsai Operett Színház hozza el két felvonásban műsorát, melynek sztárvendége Buch Tibor és Straub Dezső. A Gárdonyi Kaszinó Dankó Pista és Gárdonyi Géza nótáiból Buváry Lívia énekel majd február 23-án. Az Egészségnap-sorozatunk idei első alkalma 16-án lesz. Részletes program:
Bővebben...
 
Klubok, foglalkozások, mozgásórák 2018-ban PDF Nyomtatás E-mail

Szeretettel várunk mindenkit 2018. januárjában is a Nemzedékek Háza, az Agárdi Közösségi Ház és a Dinnyési Hagyományőrző Központ tereiben tartott állandó programjainkra: klubestekre, mozgásórákra, egyéb tematikus programjainkra.

Bővebben...
 
2018. januári programjaink PDF Nyomtatás E-mail

2018. januárjában ismeretterjesztő előadást hallhatunk A magyar ősgesztáról Grandpierre Attila csillagász, zenész, író előadásában. Január 12-én emléktüzet gyújtunk a Don kanyarnál hősi halált halt honfitársaink tiszteletére. Január 19-én farsangi táncházba hívjuk a vendégeket, majd a Magyar Kultúra Napján a zenénéé és az irodalomé lesz a főszerep: vendégünk a Boka Akusztik, és Dr. Bakonyi István irodalomtörténész január 26-án. Január 27-én a Nádas étteremben tartjuk Gárdony Város Jótékonysági Bálját, melyre ezúton is szeretettel hívunk mindenkit.

Bővebben...
 
A Madárvárta első igazgatójának szobrát avatjuk Agárdon PDF Nyomtatás E-mail

Kontur András szobrászművész alkotását avatjuk 2017. november 26-án 11 órakor a  tóparti kerékpárút mellett kialakított sétányon, az agárdi csónakkikötőnél. A vendégeket köszönti Tóth István, Gárdony város polgármestere, a szobrot felavatja: L. Simon László, országgyűlési képviselő. Az ünnepség utáni fogadáson, a Nádas étteremben pohárköszöntőt mond: Radetzky Jenő.

Bővebben...
 
2017. október, november, december programjaink PDF Nyomtatás E-mail

Őszi programjaink között ismeretterjesztő előadások, az Oszágos Könyvtári Napok programjai, és a színházi előadásaink programja is megtalálható. Szeretettel hívunk, várunk mindenkit októbertől decemberig is Gárdony város kulturális tereibe. 

 

Bővebben...
 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

10. oldal / 70


A honlap a TÁMOP - 3.2.4/08/01 "Tudásdepó-Expressz" A könyvtári hálózat nem formális és informális szerepének erősítése az élethosszig tartó tanulás érdekében című pályázat támogatásával készült.

támoplogo