Klubok, szakkörök, foglalkozások . 2017. ősz PDF Nyomtatás E-mail

2017. őszétől ismét várjuk klubfoglalkozásainkra, szakkörökre az érdeklődőket a Gárdonyi Géza Könyvtár és Kzlturális Központ tereibe: Agárdon, Dinnyésen és Gárdonyban. Foglalkozásaink az alábbi időpontokban és helyszíneken zajlanak:

 

 

Bővebben...
 
2017. szeptemberi programjaink PDF Nyomtatás E-mail

Szeptemberben szabadtéri programok, kiállítás-megnyitó, musical-est, Háry zenés kavalkád, könyvbemutató szerepel a kínálatban. Hívunk, várunk mindenkit a Dinnyési Hagyományőrző Központba, a Velencie-tavi Galériába, a Nemzedékek Házába!

Bővebben...
 
2017. augusztusi programjaink PDF Nyomtatás E-mail

Augusztus hónapban emlékezünk Gárdonyi Géza, városunk szülötte születésére, az író Emlékházánál. A Péntek Esti Hangtárlat-sorozatban tangó-est, csángó mesék, itáliai reneszánsz muzsika, zongorahangverseny,  jazz-est is lesz, a hagyományőrző központba pedig kemencés kenyérünnepre hívjuk az érdeklődőket. A galériában természetfotókból és szobrokból installált kiállítást látogathatunk, és lesz autentikus cigány népzenei koncertünk is.

Bővebben...
 
2017. júliusi programjaink PDF Nyomtatás E-mail

2017. július hónapban is várjuk szeretettel a város kulturális tereiben megrendezett programjainkra: nyáresti koncertek, kiállítás-megnyitó, könyvbemutatók, íjászbemutató a kínálatban. Részletek:

Bővebben...
 
Egri csillagok tábor a Gárdonyi Géza Emlékházban PDF Nyomtatás E-mail

A Gárdonyi Géza Emlékházban "Egri csillagok" napközis tábort tartunk augusztus első hetében délután egytől este hatig minden nap (2017. 08. 01.-2017.08.05.) a Gárdonyi Géza Általános Iskola pedagógusaival. A táborba lehet jelentkezni egész hétre, de napokra is. Részletek:

Bővebben...
 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

2. oldal / 61


A honlap a TÁMOP - 3.2.4/08/01 "Tudásdepó-Expressz" A könyvtári hálózat nem formális és informális szerepének erősítése az élethosszig tartó tanulás érdekében című pályázat támogatásával készült.

támoplogo