XII. Velencei-tavi Hal-, Vad-, Bor- és Pálinkafesztivál megrendezése Gárdony városban PDF Nyomtatás E-mail

A Gárdonyi Géza Könyvtár és Kulturális Központ 8 millió forint, vissza nem térítendő támogatást nyert Európai Szociális Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból, a Széchenyi 2020 program keretén belül, a „Kulturális, közösségi értékeink, közösségi kulturális programok a közösség bevonásával” című TOP-7.1.1-16-H-050-4.1 kódszámú Felhíváson, a „XII. Velencei-tavi Hal-, Vad-, Bor-, és Pálinkafesztivál megrendezése Gárdony városban” tárgyban. A támogatás intenzitása 100 %-os, önerőt nem igényel.

 

Bővebben...
 
2020. júliusi programjaink PDF Nyomtatás E-mail

Teababák, brossok, csipkék, kiállításmegnyitó, Kákics táncház, vetített képes zenés utazás a karibi szigetvilágba, Stand up comedy a hagyományőrző központban, Los Andinos koncert Agárdon! Várjuk szeretettel júliusi programjainkra!

Bővebben...
 
Újranyithatunk! PDF Nyomtatás E-mail

Hivatkozással a kormány 2020. június 18-án kihirdetett, járványügyi veszélyhelyzetet megszüntető rendeletére, a város közművelődési tereit újra ki tudjuk nyitni. Várjuk közösségeinket a Nemzedékek Háza, Gárdony, Gárdonyi G.u. 1., a Klausz Gábor Könyvtár, Gárdony, Szabadság u. 14. (újranyitott június 16-án), az Agárdi Közösségi Ház, Agárd, Márvány u. 27., a Dinnyési Hagyományőrző Központ, Dinnyés, Gárdonyi G. u. 25. intézményeinkbe. 2020. június 20-tól (szombattól) várjuk hétfő kivételével naponta 10.00-18.00 h a látogatókat Velencei-tavi Galéria, Agárd, Sigray u. 1., Gárdonyi Géza Emlékház Agárd Sigray u 3., Gárdonyi rönkvár, Agárd, Sigray u. 1. területre is!

 

 
Települési Értéktár - felhívás értékek gyűjtésére PDF Nyomtatás E-mail

A Gárdonyi Géza Könyvtár és Kulturális Központ  által a TOP-7.1.1-16-H-050-4.1 kódszámú Kulturális, közösségi értékeink, közösségi kulturáis programok a közösség bevonásával című helyi felhívásra  beadott Települési értéktár Gárdony városban című támogatási kérelmünket a Gárdonyi Csillagok helyi akciócsoport támogatásra javasolta. A sikeres pályázat eredményeként a művelődési központ új intézményi honlapot hoz létre, melynek egyik önálló oldalán elérhető lesz a települési értéktár, valamint összegző kiadványt is megjelentet helyi értékeinkről egy helytörténeti értéktár kiállítás megrendezésével együtt.

Ezúton is hívjuk a város lakosságát az értéktár kialakításában való részvételre: küldjenek javaslatokat a katiocsenas@ gmail.com elérhetőségre, melyeket a Helyi Értéktár Bizottság (tagok: Marczell Kolos, Gecséné Tar Imola, Csordás Lajos, Szabó Zsolt és Ocsenás Katalin) jóváhagyó határozata  véglegesít majd az értéktárba való bekerüléshez. A beküldés formanyomtatványon történik, mely letölthető a gardony.hu-oldalról, valamint innen is.

Bővebben...
 
Közlemény - intézmény zárva tartásáról PDF Nyomtatás E-mail

Tisztelt Látogatóink! A kormány 40/2020. (III.11.) Korm. rendeletére, a Koronavírus-járvány Elleni Védekezésért Felelős Operatív Törzs ajánlásaira figyelemmel, a látogatók és munkavállalók egészségének védelme érdekében Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. március 17-én 08.00 órától a Gárdonyi Géza Könyvtár és Kulturális Központ és minden tagintézménye átmeneti időre bezár, intézményeinkben kizárólag az ott dolgozók tartózkodhatnak.

A bezárás az alábbi intézményeinket érinti:

Bővebben...
 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

2. oldal / 70


A honlap a TÁMOP - 3.2.4/08/01 "Tudásdepó-Expressz" A könyvtári hálózat nem formális és informális szerepének erősítése az élethosszig tartó tanulás érdekében című pályázat támogatásával készült.

támoplogo