Katalógushasználati segédlet

  • Újdonságok
  • Saját fiók
  • Előjegyzés
  • Hosszabbítás
  • Keresés

Újdonságok

Új szolgáltatás bevezetésére került sor könyvtárunk online katalógusában. A programbővítésnek köszönhetően használóink könnyedén tájékozódhatnak az újonnan beszerzett dokumentumaink között.

Az online katalógus nyitóképernyőjén az Egyszerű keresés fülre kattintva, a keresőmező alatt található az Újdonságok szekció. Itt az Egy hét; Két hét; Egy hónap; Két hónap gombra kattintva megkapjuk az adott időszakban a katalógusba bekerült dokumentumok listáját.

Konkrét (cím, szerző, stb.) keresésre is van lehetőség, ha a menüsorban az Újdonságok fülre kattintanak. Itt is van lehetőség az időintervallum beállítására, akár egy évre is.

A találatok listájában további rendezési beállításokat adhatunk meg. A kiválasztott tételre kattintva bővebb információkhoz juthatunk. Talán a leglényegesebb információ, hogy az adott mű kölcsönözhető-e, illetve már ki van adva egy olvasónak. Ilyenkor – bejelentkezés után – az Előjegyzés gombra kattintva kérhetünk automata értesítést (amennyiben az Email cím a könyvtári regisztrációnál megadásra került) a könyv elérhetővé válásáról.

Emlékeztetőül: a belépésnél az Azonosító az olvasójegyen található egyedi vonalkód száma. A Jelszó pedig alapértelmezésben a születési évszám ééééhhnn formátumban, mely belépés után megváltoztatható.

Online katalógusunk elérhető a Gárdonyi Géza Könyvtár és Kulturális Központ honlapján keresztül, a Könyvtár menüpont alatt. https://gardonykultura.hu/


További rendezvények
© 2020 Gardonykultura.hu - Minden jog fenntartva! - design by Karma