Szeretetkarácsony az Agárdi Közösségi Házban - 2019.12.21.

március 12, 2021

Agárdon a Közösségi Ház karácsonyi programjában volt Karácsonyi ajándékkészítő műhely: mézeskalács-sütés és díszítés, karácsonyfadíszek készítése: angyalkák, gömbök, trombiták és varázsképeslap-készítése.
Kalap Jakab Ebengubák gyermek bábkoncertje – a kilenc magyar kutyafaját ismerhetjük meg a rendkívül jó hangulatú, humoros, kiváló zenékkel társított bábszínházban, melyet Kalap Jakab varázsolt a nagyteremben.
Még Egy Kört Gipsy Jazz Trio koncertje – forralt bor, forró tea, és egy kiváló zenekar muzsikája halhattuk.
Volt játszóház, ahol elkészíthették a gyerekek az ajándékokat,
A nagyteremben szeretetkarácsonyon adventi vásárt is rendeztünk, helyi és környékbeli kézművesek munkáiból. Így nemcsak lehetőségünk volt megismerkedni térségünk kiváló kézműveseivel, de ajándékkereséskor nagyszerű kincsekre is bukkanhatunk, s még a kézművesek tevékenységét is támogatjuk ezzel! Velünk volt CimóCumó a Kertemneked-Pázmánd, az EZ+AZ és a kápolnásnyéki Takács Mónika mézkülönlegességeivel és mézgyertyáival, és Berta Orsi a kerámiáival. A forralt borról, forró teáról, sós és édes aprósütiről az agárdi Kemencés Teki gondoskodott
Jótékony célra is gyűjtöttünk adományt, Vimmer Gergő mozgáskorlátozott fiatalember szőnyegeiből vásárolhatunk, mellyel az általa létrehozni kívánt, mozgáskorlátozottak részére alapított szövőműhely létrejöttét támogattuk.

További képgalériák
© 2020 Gardonykultura.hu - Minden jog fenntartva! - design by Karma